Trwa koncertowa tyrka chlewu pedała pewnego
Ossstra tyrka. Moderacja bezradna! [cool]
pedofilski lewak podpisujący się w necie jako pewna jest trafiony
mianowicie chodzi o mojego ojca [czesc]
Ujęło mnie to wydarzenie! [cool]
Aż musiałem zakąsić psią kupą [mniam]
Tak tak wiemy cwelu od NFDI że żresz psie gówna, ale pisz pod własnym nickiem
Gdyby wrócił Prapłetwiec to w 5 min. przywróciłby świetność f23 i zbanował spamera rencistę. Po wsze czasy! [zly]
Gdyby wrócił Prapłetwiec to w 5 min. przywróciłby świetność f23 i zbanował spamera rencistę. Po wsze czasy! [zly]
Niestety, odkąd Prapłetwcowi nie udało się wymienić poprawnie 40 ryb, nigdy już nie był taki jak przedtem [czesc]
Tak by było. A ten od NFDI (czyli spamer rencista), zaciskałby piąstki i tupał cienkimi nóżkami, ale nic nie mógłby poradzić bo siła wyższa! [cool]
W 5 minut, buahaha! W 5 minut to możesz sobie strzepać gruchę w ramach sesji onanizacyjnej. [cool]
prawie tak samo jak smakiem kupy słonia [mniam]
Zdegustowany GustawGdyby wrócił Prapłetwiec to w 5 min. przywróciłby świetność f23 i zbanował spamera rencistę. Po wsze czasy! [zly]
W 5 minut, buahaha! W 5 minut to możesz sobie strzepać gruchę w ramach sesji onanizacyjnej. [cool]
Jest idiota, fan pedała pewnego i napłetwca, co wierzy w zrobienie porządku na chlewie 5 minut!
Słoń potężnie się zesrał, a ja wszystko zjadłem ze smakiem[mniam] To jest życie, pariasy![cool]