Gra ktoś w konie na wielkiej warszawskiej?
Wybieram się na wyścigi końskie . Na Służewiec 10.11. wstęp 14 zł. Nigdy na czymś takim nie byłem a chciałbym. Tak na lipe chciałbym postawić 10 zł na jakiegoś konia. Tak żeby mieć pamiątkę. Może ktoś obstawia i wie jakiego konia polecić? Stooley Mietek gra w sts i tym drugim ale mówi że wyścigów końskich nie ma. Może jak mi się spodoba pójdę też na wielką Pardubicką przyszłym roku
a ja opierdalam bortnalowi i wszyscy zadowoleni
a ja opierdalam bortnalowi i wszyscy zadowoleni
tylko syn bortnala niezadowolony bo ma ojca cwela i pedofila oraz skurwysyna ale kto by się przejmował taką jebaną pokraką co nawet prawda jazdy nie ma
synowi bortnala też opierdalam, a w zasadzie to każdemu kto się nawinie, bo potrafię lubię i chcę [ziewam]
w ogóle ruchamy się we trójke z bortnalem i jego synem, w sumie to oni się najbardziej między sobą ruchają, takie to pierdolone skurwysyny
Mój dziadek wgrał na wyścigach. Zabrał mnie kilka razy i pozwolił obstawić. Obstawiłem na chybił trafił konia nr 1 i nr 4, i co najlepsze trafiłem [cool] słyszałem kilka lat temu, że wskrzeszono wyścigi sluzewskie, ale nie byłem. Za to zwiedzałem ten obiekt na dziko jak był zamknięty. To było ponad 15 lat temu. Jest tam ciekawa uliczka (wewnątrz muru, na terenie wyścigów). Zbudowano przy niej kilka mini bloków 2-piętrowych i zakwaterowano w nich obsługę toru. Stajennych, jakichś technicznych itp. którzy zamieszkali wraz z rodzinami. Po upadku PRL i zamknięciu toru byli już pracownicy pozostali na miejscu. Wytworzyła się oddzielona od świata, zapomniana przez boga i ludzi enklawa o standardzie mniej więcej brazylijskiej faveli. Miałem okazję obejrzeć ją na żywo w okolicach 2007-2008 r. Między blokami bawiły się półnagie dzieci, wisiały wszędzie sznury z praniem rozciągnięte między oknami mieszkań, nad uliczką, a na środku drogi stały pozostałości po rozszabrowanym aucie. Generalnie klimat jak w Falloucie [cool]
Mój dziadek wgrał na wyścigach. Zabrał mnie kilka razy i pozwolił obstawić. Obstawiłem na chybił trafił konia nr 1 i nr 4, i co najlepsze trafiłem [cool] słyszałem kilka lat temu, że wskrzeszono wyścigi sluzewskie, ale nie byłem. Za to zwiedzałem ten obiekt na dziko jak był zamknięty. To było ponad 15 lat temu. Jest tam ciekawa uliczka (wewnątrz muru, na terenie wyścigów). Zbudowano przy niej kilka mini bloków 2-piętrowych i zakwaterowano w nich obsługę toru. Stajennych, jakichś technicznych itp. którzy zamieszkali wraz z rodzinami. Po upadku PRL i zamknięciu toru byli już pracownicy pozostali na miejscu. Wytworzyła się oddzielona od świata, zapomniana przez boga i ludzi enklawa o standardzie mniej więcej brazylijskiej faveli. Miałem okazję obejrzeć ją na żywo w okolicach 2007-2008 r. Między blokami bawiły się półnagie dzieci, wisiały wszędzie sznury z praniem rozciągnięte między oknami mieszkań, nad uliczką, a na środku drogi stały pozostałości po rozszabrowanym aucie. Generalnie klimat jak w Falloucie [cool]
To od kiedy wznowili wyścigi ,ile lat było przerwy? Myślałem że gonitwy trwają nieprzerwanie od 1928r
dobra już wiem, możesz wypierrdalac pedale [czesc]
Wejdź sobie na trafonline.pl i obstawisz.