Pani Nio była największą tyraczką w dziejach, - jedno jej zdanie spowodowało
trwające ponad 20 lat pienienie się przygłupiego rencisty w starym poldku:D
To trwa dłużej niż 20 lat, to jakaś choroba psychiczna.
To trwa dłużej niż 20 lat, to jakaś choroba psychiczna.
Rozumiesz, co oznacza słowo "ponad"?
Ale nawet Dance Chowancowej ksywka Nio , nasrał do ryja Janusz Korwin-Mikke [cool]
Mylisz sięBardziej pasuje 'prawie 30'
A to nie miało miejsca w okolicach 2005 roku?:)
Wcześniej, jego dzieci były jeszcze w szkole podstawowej, a dziś są przed 40tką.
ciekawska stulejkaMylisz sięBardziej pasuje 'prawie 30'
A to nie miało miejsca w okolicach 2005 roku?:)
Wcześniej, jego dzieci były jeszcze w szkole podstawowej, a dziś są przed 40tką.
Skąd te informacje? W opowieściach o tej sytuacji nie było mowy o dzieciach:)
Mylisz sięZnam typa na żywo
jest prezesem i ma lexusa [cool] (znam Jerzego osobiście)
No nie do końca bo obecnie jest emerytą, jego firma została wykreślona z KRSu, a lexusa nigdy nie miał, chociaż miał inne samochody uchodzące za luxusowe. W każdym razie to chyba najstarszy przegrywa i incel jakiego znam.
Co jakiś czas mi się śni że nie chodzę na angielski od początku semestru xD tym razem łaskawie przyszłam ale zostałam poinformowana że chyba nie zdam przez te nieobecności. Co ja mam zrobić XDD
Co jakiś czas mi się śni że nie chodzę na angielski od początku semestru xD tym razem łaskawie przyszłam ale zostałam poinformowana że chyba nie zdam przez te nieobecności. Co ja mam zrobić XDD
Obudź się ;)
Janusz Korwin-Mikke nasrał mi do ryja [cool]
[cool]