rówieśnicy DAMASZCZA: szczęśliwe życie rodzinne, nastoletnie dzieci, życie towarzyskie
a ten śmieć? nurkowanie w ścieku 4chana z amerykańską chorą psychicznie gówniażerią, żal mówić
a Ty co minimalna i ruchanie boczku w kaloryferze?
Autor postu to oczywiście podszywacz (nie pisałem nic od 2-3 dni), ale cóż.... trudno się nie zgodzić co do merytoryki postu kolegi podszywacza
a Ty co minimalna i ruchanie boczku w kaloryferze?
A ma ktoś jeszcze tradycyjne żeliwne kaloryfery? [cool]
ciećkoa Ty co minimalna i ruchanie boczku w kaloryferze?
Mają mają, chociażby nasz gospodarz z kwatery ma takie, pytałem go kiedyś czy nie wolałby nowoczesnych płaskich, odpowiedział cytuję „une sie chuja nadajo” i nie ma jak żeliwne żebrowce [czesc]
Taaciećkoa Ty co minimalna i ruchanie boczku w kaloryferze?
Mają mają, chociażby nasz gospodarz z kwatery ma takie, pytałem go kiedyś czy nie wolałby nowoczesnych płaskich, odpowiedział cytuję „une sie chuja nadajo” i nie ma jak żeliwne żebrowce [czesc]
w sensie że niby gospodarz rucha te kaloryfery? a was?
Taaciećkoa Ty co minimalna i ruchanie boczku w kaloryferze?
ja mam wymienione na panelowe i żałuję, bo to tylko patrzeć aż zaczną cieknąć :( Te stare, żeliwne były niezniszczalne
Liet Kynes (prace leśne)Taaciećkoa Ty co minimalna i ruchanie boczku w kaloryferze?
w sensie że niby gospodarz rucha te kaloryfery? a was?
W sensie że są tacy co mają. A ruchają nas to Lasy Państwowe na stawkach za nadgodziny