Dajcie aktualne foto kibordki
Ciekawe czy nadal ma usta jak parówki z constaru [cool]
2020 rok, nowszych zdjęć chyba nie ma.
2020 rok, nowszych zdjęć chyba nie ma.
O kurdełe, tam jakiś bąbelek jest niesiony na tym zdjęciu [cool] Mimo wszystko (że tu pisała
) to fajnie, widać udało się wyjść choć trochę na prostą [czesc]dostala mandat za brak maseczki?
dostala mandat za brak maseczki?
czesc
to jest samotyrka trochę, co tu napisałeś.
Jakieś 3-4 lata temu było modne na facebooku wrzucanie sobie filtra do profilowego z sierżantem bagietą wypisującym mandat. Pierdylaliar moich znajomych miało taki sam [czesc]
dostala mandat za brak maseczki?
czescto jest samotyrka trochę, co tu napisałeś.
Jakieś 3-4 lata temu było modne na facebooku wrzucanie sobie filtra do profilowego z sierżantem bagietą wypisującym mandat. Pierdylaliar moich znajomych miało taki sam [czesc]
nigdy w życiu nie używałem facebooka i nie będę, pierwszy raz słyszę o tym trendzie dla plebsu [czesc]
w dodatku tate wchodził mi do wanny, mam stulejkę (tą prawdziwą na knażce) a krótki penis i pryszcze w każdym możliwym miejscu na mym ryju uniemożliwiają jakiekolwiek kontakty z płcią przeciwną co jest źródłem moich frustracji aż po dzień dzisiejszy, czego daję wyraz na reaktywacji niszowego forum
w dodatku tate wchodził mi do wanny, mam stulejkę (tą prawdziwą na knażce) a krótki penis i pryszcze w każdym możliwym miejscu na mym ryju uniemożliwiają jakiekolwiek kontakty z płcią przeciwną co jest źródłem moich frustracji aż po dzień dzisiejszy, czego daję wyraz na reaktywacji niszowego forum
czesc
ale zajebało plebsem z facebooka z pękającą dupą
Ale buła odznacza się pod majtami! [cool]