Wyrzuciłem walizkę
Położyłem ja na przystanku tramwajowym. Po 10 minutach już jej nie było. Walizka miała urwane kółko, obudowa była lekko pęknięta, walizka była z masy. W dodatku miała urwana rączkę. Znalazl się amator
Trochę mi jej szkoda. Poprzednia dałem sąsiadowi bo zamek się rozpierdalal.
Czyli, synu kurwy, zamiast wyrzucić ją do śmieci jebnąłeś ją na przystanek brudząc go. Ale z ciebie pierdolony skurwysyn i jebana kurwa. Obyś zdechł na raka szmaciarzu pierdolony
Czyli, synu kurwy, zamiast wyrzucić ją do śmieci jebnąłeś ją na przystanek brudząc go. Ale z ciebie pierdolony skurwysyn i jebana kurwa. Obyś zdechł na raka szmaciarzu pierdolony.
Przecież ktoś zabrał walizkę po 10 minutach. Chciałem zostawić ją w tramwaju. Ale teraz takie czasy że pomyśleli by jacyś durnie że w środku jest bumba czy coś i na kamerze wyskedzilby kto ją zostawił a na przystanku brak kamer
Czyli, synu kurwy, zamiast wyrzucić ją do śmieci jebnąłeś ją na przystanek brudząc go. Ale z ciebie pierdolony skurwysyn i jebana kurwa. Obyś zdechł na raka szmaciarzu pierdolony
Ale podróżnika to ty szanuj cwelu bardaszany [cześć]
pracownik zdmCzyli, synu kurwy, zamiast wyrzucić ją do śmieci jebnąłeś ją na przystanek brudząc go. Ale z ciebie pierdolony skurwysyn i jebana kurwa. Obyś zdechł na raka szmaciarzu pierdolony.
Przecież ktoś zabrał walizkę po 10 minutach. Chciałem zostawić ją w tramwaju. Ale teraz takie czasy że pomyśleli by jacyś durnie że w środku jest bumba czy coś i na kamerze wyskedzilby kto ją zostawił a na przystanku brak kamer
No i kurwo co z tego, że ktoś zabrał jebany śmieciarzu i kurwo pierdolona, ty cwelu na kaczych łapach, ty alfonsie własnej babci, cieciu sklepowy i chuju złamany
pracownik zdmCzyli, synu kurwy, zamiast wyrzucić ją do śmieci jebnąłeś ją na przystanek brudząc go. Ale z ciebie pierdolony skurwysyn i jebana kurwa. Obyś zdechł na raka szmaciarzu pierdolony.
Śmieci zostawia się na śmietniku (czyli tam, gdzie ty chodzisz po jedzenie) a nie na przystanku czy w tramwaju.
pracownik zdmCzyli, synu kurwy, zamiast wyrzucić ją do śmieci jebnąłeś ją na przystanek brudząc go. Ale z ciebie pierdolony skurwysyn i jebana kurwa. Obyś zdechł na raka szmaciarzu pierdolony
Pierdol, pierdol, walizka zginęła, cwelu bardaszny (nie bardaszany). [cool]
Istotna kwestiapracownik zdmCzyli, synu kurwy, zamiast wyrzucić ją do śmieci jebnąłeś ją na przystanek brudząc go. Ale z ciebie pierdolony skurwysyn i jebana kurwa. Obyś zdechł na raka szmaciarzu pierdolony
Za to wielka, sękata, brązowa kupa znalazła się w twoim ryju [cool]
No i brawo ty , dałeś komuś prezent. Ty coś zabierasz że śmietnika a teraz coś zostawiłeś dla bliźniego [cześć]
Istotna kwestiapracownik zdmCzyli, synu kurwy, zamiast wyrzucić ją do śmieci jebnąłeś ją na przystanek brudząc go. Ale z ciebie pierdolony skurwysyn i jebana kurwa. Obyś zdechł na raka szmaciarzu pierdolony
Polecam ci piosenkę zespołu Parawino pt Rury bardaszane dostępna na YT [cześć]
ScholtzIstotna kwestiapracownik zdmCzyli, synu kurwy, zamiast wyrzucić ją do śmieci jebnąłeś ją na przystanek brudząc go. Ale z ciebie pierdolony skurwysyn i jebana kurwa. Obyś zdechł na raka szmaciarzu pierdolony
Polecam ci zabić się ty kurwo [czesc]
Ten co wieeeScholtzIstotna kwestiapracownik zdmCzyli, synu kurwy, zamiast wyrzucić ją do śmieci jebnąłeś ją na przystanek brudząc go. Ale z ciebie pierdolony skurwysyn i jebana kurwa. Obyś zdechł na raka szmaciarzu pierdolony
Polecam ci zabić się ty kurwo [czesc]
Rozważę, ale najpierw daj possać kutasa, OK? Albo mnie wyruchaj