Co miesiąc zarabiam 30 koła na kryptowalutach
jeśli nie wierzycie w szczęście to zacznijcie wierzyć. Rok temu odezwał się do mnie taki ziomek z podstawówki. Nie gadaliśmy ze sobą w ogóle, ale kojarzyłem go z widzenia. Pisał, że szuka inwestorów, że jest super okazja. Zaryzykowałem [czesc] Wziąłem kredyty, sprzedałem co się da i zainwestowałem 300 000 zł w krypto. Od tego czasu wszystko się mi zwróciło z nawiązką i dopiero teraz zaczynam kosić ostro hajs
Koleś do wglądu przesyła mi co 2 tygodnie screeny ze słupkami jak rośnie to procentowo i według moich obliczeń za 5 lat będę już rentierem bo w którymś momencie wypłacę cały zysk, kupię dużo mieszkań i będę tylko podróżował, chlał i dupczył młode laseczki Jak to czasami człowiek może się obudzić i wygrać życie... A wy co? ustawiliście się już w kolejce do pośredniaka? [cool]Pozdro dla Kałmuka, w tym chlewie on jako jedyny jest kumaty [czesc] Może kiedyś się spotkamy na bałkańskim szlaku? Albo będziemy szaleć naszymi Ferrari na filipińskich drogach i wyrywać dorodne lejdiboye [cool]
świetny wybór, uważam też że połączenie sił i utworzenie silnego kartelu inwestorskiego z Kałcikiem i panem Wu z CASABUWAY z Singa, to kolejny dobry krok.
świetny wybór, uważam też że połączenie sił i utworzenie silnego kartelu inwestorskiego z Kałcikiem i panem Wu z CASABUWAY z Singa, to kolejny dobry krok.
Odezwij się proszę do mnie na maila na buhajrozplodowy24cm@interia.pl [czesc] Mogę jeszcze sprzedać mieszkanie i będzie kasa, tylko napisz co i jak [cool] Ten Pan z Singapuru pewny jest? Robiliście z nim jakieś interesy?
Uwaga! Stężenie mitomanii w tym temacie wielokrotnie przekracza dopuszczalne normy
Zaleca się natychmiastową ewakuację [czesc]stężenie tatełowego nasienia w moich ustach również przekracza wszelkie normy [cool]
stężenie tatełowego nasienia w moich ustach również przekracza wszelkie normy [cool]
Potwierdzam i polecam tego kontrahenta. Bardzo poważny biznesmen, zdecydowany, wie czego chce. Wie jak osiągnąć sukces [cool]
Oczywiście mowa o 30 tysiącach dolarów Zimbabwe czyli zarabiam jakieś 0.00003 grosza miesięcznie biedaki
Osobiście polecam firmę Ciepłoserwis 2 Investments z Sosnowca. Lider w branży kryptowalut w Polsce, jak i w Europie [czesc]
Właśnie przed chwilą dosłownie zadzwoniłem do mojego konsultanta jak się sprawy mają [czesc] Powiedział mi, że ten miesiąc był rekordowy
58% na plusie za wrzesień stuleje [cool] Korci mnie żeby wypłacić, ale koleś zdradził mi przeciek, że byłbym chyba idiotą, bo wpadliśmy w hossę i do końca roku te zyski mają się pomnożyć razy 3 ja pierdole, ja nie wiem jak ludzie mogą klepać biedę, przecież gruba forsa leży na ulicy, wystarczy się tylko schylić, ależ ja wami gardzeza każdym razem kiedy chce wypłacić pieniądze koleś mówi że że jeszcze nie teraz że przecież mam zyski po 50-80% i trzeba poczekać aby pieniądze dalej się mnożyły i to ja musze mu coś dać aby zainwestował jeszcze więcej więc sprzedaję ostatnie sprzęty z domu wydałem już wszystkie oszczędności moje i rodziny wszystko oczywiście bez pokwitowania żeby socjaliści z fiskusa nie ukradli naszej fortuny tak tak smyki tak się robi Prawdziwe Pieniądze a wy co pewnie kolejka po zasiłek gardzić wami to mało
żeby skonsolidować inwestycję dodatkowo przetransferowałem pieniądze z konta babełe, teraz zysk będzie naprawdę POTĘŻNY
koleś pokazał mi jak pozyskać dodatkowe środki tworząc dodatkowe faktury do mojej firmy. On mi je wystawia a ja przedkładam księgowości i przelew idzie bezpośrednio na konto tego kolesia, żeby fiskus się nie zorientował, że to ja coś wypłacam. Koleś ma naprawdę łeb do interesów, pieniądz rośnie w oczach! A wy co? Nie stać was nawet na najtańszego lejdiboja? Buahahaha!
koleś pokazał mi jak pozyskać dodatkowe środki tworząc dodatkowe faktury do mojej firmy. On mi je wystawia a ja przedkładam księgowości i przelew idzie bezpośrednio na konto tego kolesia, żeby fiskus się nie zorientował, że to ja coś wypłacam. Koleś ma naprawdę łeb do interesów, pieniądz rośnie w oczach! A wy co? Nie stać was nawet na najtańszego lejdiboja? Buahahaha!
halibut się wkurwi jak to przeczyta
szafirkoleś pokazał mi jak pozyskać dodatkowe środki tworząc dodatkowe faktury do mojej firmy. On mi je wystawia a ja przedkładam księgowości i przelew idzie bezpośrednio na konto tego kolesia, żeby fiskus się nie zorientował, że to ja coś wypłacam. Koleś ma naprawdę łeb do interesów, pieniądz rośnie w oczach! A wy co? Nie stać was nawet na najtańszego lejdiboja? Buahahaha!
Nie zdekurwi się bo nie istnieje. To taki pewnik, jak to, że twoja stara to kurwa, cwelu z NFDI! [cool]
denisszafirkoleś pokazał mi jak pozyskać dodatkowe środki tworząc dodatkowe faktury do mojej firmy. On mi je wystawia a ja przedkładam księgowości i przelew idzie bezpośrednio na konto tego kolesia, żeby fiskus się nie zorientował, że to ja coś wypłacam. Koleś ma naprawdę łeb do interesów, pieniądz rośnie w oczach! A wy co? Nie stać was nawet na najtańszego lejdiboja? Buahahaha!
Nie zdekurwi się bo nie istnieje. To taki pewnik, jak to, że twoja stara to kurwa, cwelu z NFDI! [cool]
żryj gówno jebana kurwo
jestem pedofilem [cool]
smyki teraz was dobiję ostatecznie do końca ten koleś powiedział mi żebym podpisał jakieś rachunki w jakimś dziwnym języku i czeki in blanco bo on zna jakiegoś księcia z Nigerii który jest jedynym spadkobiercą wielkiej fortuny i on mi za te podpisy ofiaruje pół tego majątku tylko wszystko oczywiście w tajemnicy żeby socjaliści i urzędasy nie ukradli naszych pieniędzy tak tak leszczyki tak wygląda życie w moich sferach seksu i biznesu gdzie działają Prawdziwi Mężczyźni tylko Adam24CM i pan Koszt rozumieją o czym mówię [czesc]
Tatełe ossstro konsoliduje mój rachunek maklerski! [cool]