te forum powinno być zablokowane
sram na ukrainę, życzę wam szybkiej przegranej i przymusowego wcielenia do armii rosyjskiej [cool]
Sztr00ksy, umietzie wiązać ONUCE? Pójdziecie do woja i tzo? Mokro w stopersy? Oj sztruksy sztruksy...
Sztr00ksy, umietzie wiązać ONUCE? Pójdziecie do woja i tzo? Mokro w stopersy? Oj sztruksy sztruksy...
Onuc się nie wiąże tylko się owija, kocie. I to ty będziesz mi owijał jakby tzo.
SPOCZNIJ!
R00ska on00caSztr00ksy, umietzie wiązać ONUCE? Pójdziecie do woja i tzo? Mokro w stopersy? Oj sztruksy sztruksy...
Onuc się nie wiąże tylko się owija, kocie. I to ty będziesz mi owijał jakby tzo.
SPOCZNIJ!
piwko nie można ty cioto jebana
kapral LandohR00ska on00caSztr00ksy, umietzie wiązać ONUCE? Pójdziecie do woja i tzo? Mokro w stopersy? Oj sztruksy sztruksy...
SPOCZNIJ!
Tzo tam mamroczesz najebany szczynami z Lidla ciemniaku z NFDI?
Bardziej śmierdzi tu gównem [cool]
ukrainiec w polscekapral LandohR00ska on00caSztr00ksy, umietzie wiązać ONUCE? Pójdziecie do woja i tzo? Mokro w stopersy? Oj sztruksy sztruksy...
SPOCZNIJ!
Tzo tam mamroczesz najebany szczynami z Lidla ciemniaku z NFDI?
Naucz sie czytac synu kurwy i ciectrzewia
Zapraszamy na mój kanał , będziemy uczyć jak się owija onutze. (KAŁCIK będzie owijał MOJE stopersy)