Stolksy, wytresowaliście już swoje kobiety?
Moja gdy zawsze do mnie przychodzi, to wystarczy, że tylko ściągnę majtki, usiąde na sofie, dam nogi do góry za głowę i ona już wie, że ma na kolanach podejść i zacząć wylizywać moją dupę, łącznie z robieniem językiem sondy odbytu [czesc]Jest jak pies Pawłowa [cool] potrzeba dużego zaufania i wielu umiejętności, aby zrobiła to zaledwie po miesiącu znajomości [spioch] A wy co? Boli waszą tylko wiecznie głowa albo już dawno was zcuckoldowała?
Zastanawiam się, czy powiedzieć jej o mojej mrocznej przeszłości z lady boyami? [cool] z jednej strony mogłoby ją to podniecać, trójkącik z takim shemale, ale z drugiej może uznać mnie za kurwiarza
Sam nie wiem co robićTwoja mame to wyjątkowe kurwisko, ale po co się tym chwalisz? Nie tak cię wychowałem :(
Stezenie mitomanii w tym temacie wielokrotnie przekroczyło dopuszczalne normy
Zaleca się natychmiastową ewakuację [czesc]Dodam, że często do mnie dzwoni i piszę niby z troski, a tak naprawdę sprawdza czy ją czasem nie zdradzam [cool] baby tak robią gdy im zależy
Dodam, że często do mnie dzwoni i piszę niby z troski, a tak naprawdę sprawdza czy ją czasem nie zdradzam [cool] baby tak robią gdy im zależy
A ja w tym czasie uprawiam docking z panem Cześkiem, okolicznym pijaczkiem ;)
Mam ochotę na stopę