Trende Covidowe
zakładam maseczke na dupe aby nie zakazić staruszków pierdami po cebuli [cool]
noszę plastikowe gogle, wirusy mogą dostać się przez oczy [cool]
wychodzę z domu wyłacznie w kombinezonie z NASA [cool]
Mój tatełe praktykuje na mnie covidowe testy analne [cool]
ciągle czekam aż Batalion Kałcik dopadnie Niedzielskiego [cool]
szczepiłem się [cool]
ps. dupom z rotkiem [cool]
kąpię się w płynie antybakteryjnym [cool]
piję płyn antybakteryjny i robie nim płukanie odbytu [cool]
po zdjęciu maseczki i odsłonięciu mordy w punkcie testów na covid zniesmaczona pielęgniarka wysłała mnie na kwarantannę na 5 lat :( [cool]
PS. zostało mi 1,5 roku :( [cool]
załatwiłem sobie kilka litrów szczepionki od znajomej piguły i będę je wpierrdalał na śniadanie razem z płatkami nestle [cool]
założyłem białą maseczke, białe rękawiczki i czarny kapelusz i napierrdalam po mieście moon walk jak Michael Jackson [cool]
chodze na czworaka po miescie bo Doktor Grzesiowski powiedział w TV że wirus najmocniej atakuje powyżej 1 metra nad ziemią [cool]
wierzę we wszystko co powiedzą w TV bo jestem tępym skurrwysynem z IQ 50 niewartym określenia jako człowiek [cool]
wierzę we wszystko co powiedzą w TV bo jestem tępym skurrwysynem z IQ 50 niewartym określenia jako człowiek [cool]
Dodam że mam 41 lat [cool]
dezynfekuję zakupy tatełowym płynem [cool]
pobiegłem po szczepionke jak tylko w telewizji pani powiedziała że może zabraknąć [cool]
chodze po lesie bez maseczki wzbudzając powszechne przerażenie wśród wiewiórek [cool]
uwierzyłem że szczepionki będą płatne, dlatego na wszelki wypadek wziąłem 5 sztuk [cool]
Zamknąłem się w 2019 w piwnicy, od tego czasu nie wychodzę i żywię się kiszonymi ogórkami [cool]
modlę się o zdrowie do portretu niedzielskiego [cool]