Czy będzie wojna ?
Tak się boje. Z jednej strony chce walczyć. Ale mówią że jak zaatakują nas drony to że strzelisz jeden dwa a reszta cię zniszczy. Co z babełe? Ona nie chce być ewakuowana do Niemiec. Mówi że tu chce umrzeć. Cały Szczecin będzie zakorkowany bo wszyscy będą sperdakac do Niemiec. Niemcy zamkną granicę i chuj.
Trump co mówi o Ukrainie to ch*j mnie obchodzi nawet jeśli to bzdury to kij z tym. Niech w końcu Żeleński otrzezwieje a nie tylko dej dej. A za Wołyń przeprosić nie potrafią ani zrobić cmentarzy pamięci. Tusk Duda ( a Duda szczególnie) są oczadziali z "miłości" do Ukrainy.
I teraz nawa,mniejsza rzecz prezydentem Polski po Dudzie powinien być ktoś z prawicy. Wyobraźcie sobie że Trzaskowski z Tuskiem rządzą. Co na to Trump. Tusk tyle razy wypowiadał się głupio o Trumpie o Vansie. Ten tandem jak wygra wybory to Trump może się obrazić na władze Polski. A ruscy tylko czekają by zaatakować kraje bałtyckie a potem nas. A Trump powie Tusku wal się na ryj. Radz sobie sam wycofuje wojska z Europy w tym z Rzeszowa. Ruscy wchodzą w Polskę jak w masło. Może zatrzymają się na lini Wisły tak jak liczą POwcy
W przypadku prezydenta z prawicy Trump jako biznesmen może coś ponieocjowac że zostawi wojska USA za coś tam. Np matale rzadkie które są pod Suwalkami
tyle wynika z tego grafomańskiego bełkotu
Ale i tak przewyższasz mnie wielokrotnie
Zjadłbym twoją kupę [mniam]skróć to kurwo do 1 linijki albo wypierdalaj [czesc]
Albo czekaj, poprosze mame może mi przeczyta [czesc]
Napisz coś mondrzejszego durniu jebany
Jestem niegroźnym debilem i jem kupę [mniam]
Napisz coś mondrzejszego durniu jebany