Jutro jadę na grzyby. Wy?
ja ostatnio na spacerze z psem uzbieralem sporo kozlakow.
ja ostatnio na spacerze z psem uzbieralem sporo kozlakow.
Należy podać mezoregion fizycznogeograficzny w którym nastąpił spacer oraz zbiór.
co to za gatunki kiełbas, chlebów?
Ciemna gruba to kiełbasa z gęsiwa ((([cool]))) jest to informacja jak najbardziej poważna. Kiełbasa z gęsiny. Na patyku obok pieką się frankfurterki z szynki (źródło: Lidl). Posiłek uzupełniają dwie bagietki czosnkowe [czesc] Dla porządku dodam, że do upieczenia ww. służą patyki brzozowe. Płomień zapewnia chrust sosnowy (w roli rozpałki) oraz brzozowy (źródło żaru dla pożywienia). Kamienie obrębiające paleniska są z piaskowca, jest to najprawdopodobniej piaskowiec kwarcowy. [czesc]
Biedaki tak nie jadają. Rydze na zwierzęcym tłuszczu w starej patelni to byłoby to.
Tak naprawdę to znalazłem tylko kilka papierzaków (gość od NFDI zjadł na surowo, stwierdził, że bardzo smaczne), a te zdjęcia wziąłem z jakiegoś forum dla grzybiarzy
Klotzmistrz Hans Koepkeja ostatnio na spacerze z psem uzbieralem sporo kozlakow.
Należy podać mezoregion fizycznogeograficzny w którym nastąpił spacer oraz zbiór.
W jakim celu?
Liet Kynes (grzyby leśne)Klotzmistrz Hans Koepkeja ostatnio na spacerze z psem uzbieralem sporo kozlakow.
W jakim celu?
Tego wymaga dbałość o profesjonalizm i wysoką kulturę dyskusji, czyli zgodność z podstawowymi wartościami stanowiącymi piedestał wartości forum [czesc]
Biedaki tak nie jadają. Rydze na zwierzęcym tłuszczu w starej patelni to byłoby to.
Nie było rydzów [czesc]
Ciekawski CzesławLiet Kynes (grzyby leśne)Klotzmistrz Hans Koepkeja ostatnio na spacerze z psem uzbieralem sporo kozlakow.
W jakim celu?
Tego wymaga dbałość o profesjonalizm i wysoką kulturę dyskusji, czyli zgodność z podstawowymi wartościami stanowiącymi piedestał wartości forum [czesc]
Wybacz kolego, ale podawanie mezoregionu, w którym ktoś znalazł pospolite gatunki grzybów jest wielkim przerostem formy nad treścią i niczego nie wnosi
Liet Kynes (grzyby leśne)Ciekawski CzesławLiet Kynes (grzyby leśne)Klotzmistrz Hans Koepkeja ostatnio na spacerze z psem uzbieralem sporo kozlakow.
W jakim celu?
Wybacz kolego, ale podawanie mezoregionu, w którym ktoś znalazł pospolite gatunki grzybów jest wielkim przerostem formy nad treścią i niczego nie wnosi
czesc
Mylisz się, kolego. Podanie mezoregionu jest elementem stymulującym dyskusję. Każdy użytkownik forum powinien dbać o to, by swoimi działaniami i publikowanym kontentem dawać przyczynek do rozwoju dyskursu. Informacja o mezoregionach, w których wykonywane są dane czynności stanowi istotny element ww. procesu.
Ci którzy nie podają mezoregionów w swoich postach to zwykłe śmiecie i kurwy, sram im do ryja [czesc]