Znacie taką aplikację randonautica ?
Można wpisać jakieś 3 sekwencje np moneta sznur duch. I ta aplikacja ci wyszuka zakopana monetę. Sznur wisielca albo miejsce gdzie straszy duch. I zawsze takie rz czy im się udają mówię im tzn YT beton np Daniel palaside jest w tym dobry. Aż ciarki przechodzą. Otherwordly ostatnio też wypuściły randonautice (Zuza i Karolina fajne laski)
Mam już 100 aplikacji. Proponujecie jakąś 101? [cool]
Możesz ją pobrać ze sklepu Google. Ona wyszukuje dziwne miejsca paranormalne. Wpisujesz np nóż i znajdujesz w lesie zardzewiały nóż np z wojny. Randonautica pokazuje ci mapkę zasięg np 2 km i tam masz szukać . Dj palaside poszedł na jakąś dzielnice poznania . Wpisał auto i poszedł do jakiegoś poloneza bez kół który był otwarty i zajrzał tam jacyś bezdomniacy tam mieszkali. Zrobiła się awantura i chcieli go pobić. Także grubo było. Nawet znalazł się właściciel tego poloneza [cool]
Próbuje się zarejestrować, ale maupy chyba nie przesyłają wiadomości jak się email poda relay firefoxa.
A bez relayu im nie podam bo no kurrwa bez przesady żeby maila trzeba było podawać.W USA tj grubo grupa dzieci odpalając randonautice znalazła zwłoki w worku na plaży. W innym miejscu w lesie w walizce też były zwłoki pocięte na kawałki.
zesrałem się w striny kiedy wiatr poruszył gałęzią za oknem [cool]
Próbuje się zarejestrować, ale maupy chyba nie przesyłają wiadomości jak się email poda relay firefoxa.
A bez relayu im nie podam bo no kurrwa bez przesady żeby maila trzeba było podawać.
jestem w szoku, że na forum o kupie jest ktoś kto zna takie technologie i ma na tyle rozsądku
ujowe to jakieśPróbuje się zarejestrować, ale maupy chyba nie przesyłają wiadomości jak się email poda relay firefoxa.
A bez relayu im nie podam bo no kurrwa bez przesady żeby maila trzeba było podawać.jestem w szoku, że na forum o kupie jest ktoś kto zna takie technologie i ma na tyle rozsądku
ja wysyłam maila przez Pocztę Polską
ujowe to jakieśPróbuje się zarejestrować, ale maupy chyba nie przesyłają wiadomości jak się email poda relay firefoxa.
A bez relayu im nie podam bo no kurrwa bez przesady żeby maila trzeba było podawać.jestem w szoku, że na forum o kupie jest ktoś kto zna takie technologie i ma na tyle rozsądku
za którymś razem przyszedł link, którego klikając nie twierdził że już wygasł.
Poklikałem w apce, jakies punkty się odliczają, jakieś randomowe z doopy lokacje wskazuje. Jeszcze mnie tak nie pojeebało żeby tam po nocach z buta popierdalać
Ogólnie gumno [czesc]