Co sądzicie aby poddać się elektrowstrząsom ?
Są w Warszawie takie salony masażu co oferują elektrowstrząsy dla relaksu. Podobno kutas od razu staje a potem następuje wytrysk i mega orgazm
Są kabiny samoobsługowe za godzinę elektrostymulacji 100 zł. Płacisz z góry. Wchodzisz do kabiny tam się rozbierasz. Idziesz na łóżko. Hostessa zapina ci diody na sutki brzuch nogi, penisa okolice odbytu i na głowę. Sam naciskasz guzik. Jest regulacja elektrowstrząsów.Pokretlo jest od zera do 20. Można też wybrać strefę ciała. Jak wybrałem glowe i nastawiłem 20 to poczułem ostre świętowanie do mózgu ale przyjemne. Aż takie białe punkciki poczułem w oczach. No dobra penis. Po pierwszym impulsie druga tak jak przy pompowaniu dętki. Po 3 impulsie już stoi. 4 impulsie powoduje wytrysk. Max 3 razy się spuściłem i miałem dość. Polecam wam [cześć]
Wystarczy, że zjem kupę słonia i mam kulinarny orgazm[cool]
nie robi się przerwy między znakiem interpunkcyjnym fizolu
Po elektrowstrząsach popuszczam gnojem :(
daj linki albo adres i opowiedz więcej [cool]
Prrrrruuuttt bo to mokre bonczury! [cool]
To tak z naszych ostatnich doświadczeń. Mieliśmy trójkącik. ;) Po zabawie bardzo wyczerpującej przy temperaturach powyżej 30 °C. Leżeliśmy wyczerpani, cieknący od potu, bez sił. I co tu zrobić żeby się spuścić.
Ano wykorzystać EM-60 Flick. W dupie pasywa wylądowała sonda. [cool] Klęknąłem nad jego głową tak, żeby mógł lizać moje napompowane solą jaja i zacząłem walić kutasa. On się czuł się stymulowany od środka a ja mając lizane jaja waliłem kutasa na nim. :) Dawno tak się porządnie nie spuściłem. [czesc] Zachlapałem mu klatę i brzuch.Innym rozwiązaniem dla dwójki jest założenie ringów z gumy przewodzącej (są w zestawie) na podstawę i na główkę penisa. Jest to idealne zastosowanie jak nie można ruszać rękoma (np. są przywiązane do krzesła), a chcecie powalić dwa kutasy na raz. [czesc] Wystarczy przełączyć urządzenie na program „Flick” podpiąć się do gumek i zacząć walić swojego kutasa patrząc jak tamten związany podskakuje.
Gumki mają podwójne zastosowanie: po pierwsze działają jak ring utrzymując krew w kutasie, a po drugie są wykonane z gumy przewodzącej. O tym, o tym jak bardzo przydatny jest „ciągły” program przekonałem się przy kolejnej zabawie. Jeden pad wylądował na znajomym pod jajkami, drugi na moim brzuchu. [cool] On leżał przywiązany do łóżka, ja klęcząc obok położyłem na nim rękę tak, że to był jedyny kontakt pomiędzy nami. Mój podkręcił intensywność aż do momentu, kiedy czuliśmy, że spina nam mięśnie od impulsu ciągłego. Potem kazał oderwać rękę. I żebym jeździł językiem po sutkach znajomego. [cool] Lizanie baterii 9V to pikuś, a i on się pięknie wił przywiązany do łóżka i wydawał cudowne jęki. Potem było dotykanie się językami. Uwielbiam tą zabawę. [czesc];)[cool]Kolejnym miejscem, na którym wylądował mój jęzor była główka jego penisa [cool] Kutas za każdym razem podskakiwał, gdy tylko mój język nawiązał z nim kontakt, a znajomy za każdym razem wył i próbował się wyzwolić :) Mój partner tylko mówił gdzie jeszcze ma wylądować mój jęzor. Z resztą utrzymanie jęzora cały czas na wierzchu też nie było łatwe
W końcu czułem to samo, co i nasz znajomy, a w przypadku sutków nawet bardziej ja czułem niż on (grubość skóry) [czesc] Przy takie zabawie ciągłość impulsu jest świetnym rozwiązaniem, gdyż nie zastanawiasz się, na którą fazę impulsu trafisz przy impulsach zmiennych. Potem jeszcze trochę pojeździłem po nim opuszkami palców. Też genialne uczucie skurczy w palcach i widok wijącego się gostka pod Twoim dotykiem [cool]