Ratusz nie wyraża zgody na organizację Marszu Niepodległości w 2024 r.
"Jeśli wpłynie wniosek zgodny z przepisami oraz ze zdrowym rozsądkiem, będzie co rozpatrywać. Na razie wygląda na to, że ktoś tu bardzo chce rozpętać awanturę wokół dnia narodowego święta" — napisał o sprawie prezydent stolicy Rafał Trzaskowski.
Niech wypierdala. Będzie trzeba to zobaczy co to jest moja pięść..
Niech wypierdala. Będzie trzeba to zobaczy co to jest moja pięść..
A więc jest dokładnie tak, jak mówi pan prezydent Trzaskowski, tzn. chcesz rozpętać awanturę wokół dnia narodowego święta
i ty się dziwisz, że prezydent zakazuje takich spędów, żeby agresorzy jak ty nie mieli okazji do wandalizmu?będę puszczał z kolegami z KOD i silnych razem publicznie gazy. Może naziole się wystraszą smrodu po bigosie
Uważam że 16 dni - tyle było w jednym z odrzuconych wniosków - to odpowiednia długość zgromadzenia z okazji Święta Niepodległości i wcale nie jestem upośledzony [cool]
Wziąłem 16 dni wolnego co prawda z tego 6 dni w Krakowie ale chuj tam. Mogę maszerowaac 16 dni. Bóg Honor Ojczyzna. Smierc wrogom ojczyzny i banderowcom z kraju na U [cześć]
Wziąłem 16 dni wolnego co prawda z tego 6 dni w Krakowie ale chuj tam. Mogę maszerowaac 16 dni. Bóg Honor Ojczyzna. Smierc wrogom ojczyzny i banderowcom z kraju na U [cześć]
Zapoznaj się z dekalogiem kurwo
Stooley podroznikWziąłem 16 dni wolnego co prawda z tego 6 dni w Krakowie ale chuj tam. Mogę maszerowaac 16 dni. Bóg Honor Ojczyzna. Smierc wrogom ojczyzny i banderowcom z kraju na U [cześć]
W każdym przepisie prawa, nawet w Prawie Noego są jakieś użyteczne wyjątki [cool]
Rozkładam palety luźno ułożonej kostki brukowej na trasie przemarszu [cool]
Polak w POlsce śmieciem! Bajlando, PiS wróci do władzy
wykorzystując nowe szemrane znajomości zawarte podczas pobytu w Turcji staram się o dostawę kilku tureckich dronow kamikadze przed 11 listopada [cool]
Stooley podroznikWziąłem 16 dni wolnego co prawda z tego 6 dni w Krakowie ale chuj tam. Mogę maszerowaac 16 dni. Bóg Honor Ojczyzna. Smierc wrogom ojczyzny i banderowcom z kraju na U [cześć]
Bardzo motzna tyrka śmiecia gwałcącego 5 przykazanie [zly]
mnie [zly] i moich kolegów [serce]
Najnowsze informacje są takie że marsz jednak będzie [cool]
Smaruję już odbyt wazeliną i czekam na mojego marszowego kolege: wygolonego Marjusza [cool]
fantazje o rzekomo homoseksualnych prawicowcach
Na mój temat niestety nikt nie fantazjuje, a prawda jest taka, że niejedno berło już wypolerowałem na wysoki połysk [czesc]
Nie ratusz nie wyraża tylko czaskoski! [cool]