Bóg to ateista
i niech mi któryś udowodni że jest inaczej [cool]
Moja matka to kurwa i niech ktoś mi udowodni, że nie to ją wyrucham za pieniądze [cool]
Moja matka to kurwa i niech ktoś mi udowodni, że nie to ją wyrucham za pieniądze [cool]
na pewno nikt nie wie że jesteś podszywem [cool]
rucham swoją własną matkę za pieniądze z monopoly [cool]
rucham swoją własną matkę za pieniądze z monopoly [cool]
fajnie że się zwierzasz ze swoich relacji rodzinnych i podbijasz moje tematy [cool][czesc]
Mykoła Densflołrucham swoją własną matkę za pieniądze z monopoly [cool]
fajnie że się zwierzasz ze swoich relacji rodzinnych i podbijasz moje tematy [cool][czesc]
lubię rozmawiać sam ze sobą, podobno jestem taki spierdolony dlatego, że moi rodzice to rodzeństwo [cool]
Mykoła DensflołMykoła Densflołrucham swoją własną matkę za pieniądze z monopoly [cool]
lubię rozmawiać sam ze sobą, podobno jestem taki spierdolony dlatego, że moi rodzice to rodzeństwo [cool]
ok podszywku, niby rozmawiam sam ze sobą, na pewno nikt sie nie kapnie ze pod moim nickiem moze pisać kazdy
Mykoła DensflołMykoła DensflołMykoła Densflołrucham swoją własną matkę za pieniądze z monopoly [cool]
ok podszywku, niby rozmawiam sam ze sobą, na pewno nikt sie nie kapnie ze pod moim nickiem moze pisać kazdy
cool
Jestem z siebie taki dumny, taki przenikliwy, bystry umysł rodzi się raz na miliony lat, a ja nawet potrafię sam sobie zapić buty na rzepy a mam dopiero 40 lat [cool]
Mykoła DensflołMykoła DensflołMykoła Densflołrucham swoją własną matkę za pieniądze z monopoly [cool]
coolPod moim nickiem może pisać każdy, każdy tez może wyruchać moją matkę [cool]
Mykoła DensflołMykoła DensflołMykoła DensflołMykoła Densflołrucham swoją własną matkę za pieniądze z monopoly [cool]
coolJestem z siebie taki dumny, taki przenikliwy, bystry umysł rodzi się raz na miliony lat, a ja nawet potrafię sam sobie zapić buty na rzepy a mam dopiero 40 lat [cool]
jestem jak Prometeusz, przynoszę oświecenie na to upadłe forume pełne menelstwa [cool]
Mykoła DensflołMykoła DensflołMykoła DensflołMykoła DensflołMykoła Densflołrucham swoją własną matkę za pieniądze z monopoly [cool]
coolJestem z siebie taki dumny, taki przenikliwy, bystry umysł rodzi się raz na miliony lat, a ja nawet potrafię sam sobie zapić buty na rzepy a mam dopiero 40 lat [cool]
jestem jak Prometeusz, przynoszę oświecenie na to upadłe forume pełne menelstwa [cool]
mój ojciec to też taki trochę Prometeusz, tylko on przynosi wódkę i pchły do domu
[cool]